Štampa

Forum za životnu sredinu i klimatske promjene: Poziv za nacionalni sastanak

on .

NVO Green Home, Centar za zaštitu i proučavanje ptica i Društvo Mladih ekologa iz Nikšića, organizuju prvi pripremni sastanak za regionalni"Forum za životnu sredinu i klimatske promjene"(http://www.ecranetwork.org/ECF/What-is-Environment-and-Climate-Forum), a koji će okupiti ekološke nevladine organizacije iz Crne Gore.

 

Sastanak će se održati u ponedeljak 15. septembra 2014 godine sa početkom u 11 časovau hotelu Best Western Premijer u Podgorici (Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 145, Podgorica).

 

Na sastanku će se govoriti o četiri teme iz oblasti zaštite životne sredine, koje su NVO iz Crne Gore odabrale (tokom prethodnog perioda konsultovanja i anketnog istraživanja) kao prioritetne i najproblematičnije u procesu pridruživanja Crne Gore Evropskoj uniji. Ove preporuke i stavovi će dalje biti predstavljeni na regionalnom nivou u ime NVO iz Crne Gore na regionalnom Forum za životnu sredinu i klimatske promjene u Briselu (Oktobar 2014 godine), kao i ključnim službenicima Direktorata za životnu sredinu Evropske unije.

 

Molimo sve zainteresovane NVO da se prijave na spomenuti događaj na adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.najkasnije do ponedeljka, 08.09.2014.

 

Napomena za učesnike koji putuju:Putni troškovi će biti nadoknađeni direktno od strane našeg međunarodnog partnera i putem bankovnog transfera, a nakon primitka vaših putnih računa/voznih karti. Radni jezik sastanka je crnogorski. U prilogu se nalazi agenda događaja.

banervolonter