Štampa

Poziv na radionicu Održivi turizam u zaštićenim područjima Crne Gore i Bosne i Hercegovine

on .

Pozivamo Vas da učestvujete na jednodnevnoj radionici podizanja svijesti “Održivi turizam u zaštićenim područjima Crne Gore i Bosne i Hercegovine” koja će biti održana 18. decembra 2014. godine u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat. Radionica se organizuje u okviru projekta „ORNIBA - Zaštita ptičjih vrsta na Balkanu: Zajednička intervencija Bosne i Hercegovine“, čiju implementaciju u Crnoj Gori vodi Centar za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) u partnerstvu sa Opštinom Tivat i partnerskim organizacijama iz Bosne i Hercegovine –„Oxfam Italia“, „Naše Ptice“ i „Novi val“. Projekat se implementira u okviru IPA Prekograničnog programa Bosna i Hercegovina – Crna Gora, a finansira ga Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori.

Radionica će se fokusirati na prirodne i kulturne potencijale Tivatskih solila-opštine Tivat i Hutovog blata sa akcentom na posmatranje ptica kao najbrže rastuće grane ekoturizma i mogućnosti razvoja jedinstvene turističke ponude Jadranskog regiona.

Cilj radionice je podizanje svijesti nevladinih organizacija, turističkih organizacija i agencija, kao i lokalnog stanovništva vezano za potencijale održivog turizma zaštićenih područja Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona: 020 272 051 ili 067 879 394.

banervolonter