Štampa

Regionalni foto konkurs

on .

Centar za životnu sredinu / Center for Environment, Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore i Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije vas pozivaju da učestvujete u regionalnom foto konkursu koji se realizuje u okviru BioNET mreže, u cilju obilježavanja 5. juna, Svjetskog dana životne sredine.

Na konkursu mogu učestvovati, kako profesionalni, tako i amaterski fotografi iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Svaki učesnik može učestvovati samo sa jednom fotografijom. Tema fotografije može biti prirodni pejzaž, flora ili fauna. U okviru svake od ovih kategorija ćemo nagraditi tri najbolje fotografije prigodnim i simboličnim poklonima.

Učešćem na konkursu znači da su učesnici saglasni da Centar za životnu sredinu, Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore i Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije i BioNET mreža mogu koristiti lične podatke učesnika (ime i prezime i e-mail) uz potpuno poštovanje prava na tajnost ličnih podataka. Takođe, organizatori konkursa zadržavaju pravo korištenja dostavljenih fotografija u promotivne svrhe i u budućim publikacijama uz navođenje autora slika.

Fotografije se dostavljaju najkasnije do ponoći 5. juna na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Aktivnosti povodom Svjetskog dana životne sredine organizovane su u sklopu BioNet mreže, za projekat Partnerstvo za prirodu, koji podržava Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) u ime njemačke vlade, a realizuje se u partnerstvu sa Centrom za životnu sredinu (Bosna i Hercegovina) i Društva za zaštitu i proučavanje ptica (Srbija)

banervolonter