restoran podgoricaпрокат автомобил Подгорица
Print

Poziv na studijsko putovanje i obilazak južnih Dinarida

on .

Centar za zaštitu i proučavanje ptica, Eko Boka i opština Plužine, organizuju studijsku posjetu koja će se realizovati u Boki Kotorskoj, Regionalnom parku Piva, Hutovom blatu i NP Sutjeska u periodu od 26 - 30. septembra. Na učešće se mogu prijaviti svi zainteresovani pružaoci turističkih usluga, koji svoje usluge baziraju na ljepotama ovih područja kao i novinari koji prate ekologiju i turizam ali i autori putopisnih blogova.

Studijska posjeta se organizuje u okviru projekta "Eko i kulturni turizam južnih Dinarida", koji ima za cilj jačanje potencijala i razvoj ekoturizma južnih Dinarida, a koji je podržala Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori. Programom putovanja predviđen je obilazak projektnog područja u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, upoznavanje sa potencijalima i ponudom, te dalje umrežavanje i saradnju lokalnih ponuđača usluga i medija.

Program posjete možete preuzeti ovdje.

Troškovi putovanja: prevoz, smještaj, hrana i obilazak lokaliteta sa profesionalnim vodičima su obezbijeđeni. Obzirom da je broj mjesta za učešće ograničen, molimo sve zainteresovane da se prijave putem kontakta na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona 020 272 051 najkasnije do 24. septembra 2016. godine.

Dinaridi

banervolonter